Ultra Reksysteem

Jouw binneninrichting, op maat en 100% modulair.

Met ons Ultra Reksysteem kan jouw binneninrichting van je bestelwagen (of zelfs vrachtwagen) volledig op maat gemaakt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos alsook compleet modulair. Voor elke sector kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden zodat je materiaal veilig en ordelijk bewaard kan worden.

Dus bespaar tijd en geld door je bestelwagen in te richten met Alfa Equipments!

Modulair

Het nieuwe Ultra-systeem is gebaseerd op de modulaire  constructie van alle componenten met de volgende tussenafstanden:  In de hoogte 36 mm, van 36 mm tot 1.440 mm. In de diepte 50 mm, van 110 mm tot 410 mm. In de breedte 253,5 mm, van 253,5 mm tot 1.521 mm.

Het merendeel van de horizontale componenten is ontworpen voor  montage binnenin de zijstukken. Alle horizontale componenten hebben een hoogte van 36 mm of  meervouden daarvan. Binnen de zijstukken kunnen de componenten onderling vrij en op  elke hoogte worden gemonteerd.

Zijpanelen 1
Zijpanelen 2
Zijpanelen

Zijstukken

De zijstukken zijn de draagelementen van de uitrusting.  Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en dankzij de gaten met  een tussenafstand van 36 mm in de hoogte en 50 mm in de  diepte kunnen de horizontale elementen met de maximale vrijheid  worden gemonteerd voor een optimale benutting van de ruimte in  de bestelwagen en om precies aan de inrichtingsbehoeften van de  klant te voldoen.

Lades

De lades zijn gemaakt van zeer robuust hoogwaardig staal en zijn  beschikbaar met een hoogte van 72, 108, 144 en 216 mm. Een lengte van 507, 760 et 1.014 mm en een diepte van 310, 360 en 410 mm. De voorkant met  verzonken handgreep heeft geen uitspringende delen. De vergrendeling is automatisch als u de lade sluit; voor de  ontgrendeling drukt u op de stang in de handgreep. De metalen sluitstang heeft aan de twee uiteinden veren en haakt  zich vast aan de speciale haken van de ladegeleiders. Alle lades zijn uitgerust met telescopische kogelgeleiders: in  verhouding tot de diepte kunnen de lades zo verder naar buiten  schuiven en zijn ze bijna volledig toegankelijk en bruikbaar. Het glijden op kogels garandeert een veilige, stille, slijtagevrije  werking met zeer hoge draagvermogens: tot 80 kg voor de  bovenste lades met dubbele geleiders. Montage op de zijstukken is mogelijk dankzij speciale adapters.

De lades worden steeds voorzien van een antislip mat en 2 verplaatsbare tussenschotten.  De matten wegen 85% minder dan conventioneel rubber. Dankzij het innovatieve systeem dat de tussenschotten op hun plaats houdt, zijn er geen problemen meer met trillingen of lossen tussenschotten.

Tussenschotten en matten kunnen steeds apart besteld worden.

De kunststof opbergbakjes voor de lades van h. 72 mm en 108  mm zijn verkrijgbaar in 7 modulaire maten om alle lades perfect  te kunnen vullen. Dankzij de perfecte modulariteit kunt u de  opbergbakjes naar believen in de lade combineren.

Verander elke lade in een praktische uittrektafel om te schrijven of  de computer op te zetten. U klapt het multiplexblad open om bij  de lade zelf te komen. Het blad is geschikt voor alle lades met hoogtes van 72, 108 en  144 mm.

De praktische set omvat een 12 mm dik blad van gemarmerd  multiplex, scharnieren voor bevestiging aan de achterwand en twee blokkeringen voor montage op de wand aan de voorzijde.

Lade 14
Lade 15

Ladenkast met zij-opening

Met de ladekasten met lades aan de zijkant kunt u sneller en  makkelijker bij de materialen zonder in de bestelauto te hoeven te  stappen. Lades zijn verkrijgbaar in 108, 144 en 216 mm hoogte. De kasten hebben een diepte van 507 mm, een hoogte van 504 mm en een breedte van 360 of 410 mm.

Metalen koffers

De metalen koffers zijn voorzien van expansiehars binnenin het deksel, omgevouwen randen tegen snijgevaar, een stevig kunststof handvat en veiligheidssluiting tegen ongewenst openen. Voor de indeling is er de keuze uit 9 modulaire opbergbakjes, vrij samen te stellen. Ook zijn de koffers leeg verkrijgbaar of met metalen tussenschotten.

2
3
8
4-4
5-4
7-4

Kasten met transparante lades

Met de stalen constructie van de ladekasten en de lades van  kunststof kunt u kleine en middelgrote voorwerpen op veilige en  ordelijke wijze opbergen. De lades hebben een automatische sluitknop en een  uitschuifbeveiliging. Exclusief ontwerp zonder uitstekende delen, voor een betere  bescherming van de gebruiker en de lades tegen stoten. U  verwijdert ze gemakkelijk uit de ladekast door ze  alleen maar omhoog te kantelen. Met de aluminium tussenschotten verdeelt u ze in meerdere  vakken en kunt u verschillende soorten materialen bewaren. De afmetingen van de uiterst bestendige stalen kasten zijn modulair  en compatibel met alle andere Ultra componenten.