Waarom kiezen voor een professionele inrichting van je bestelwagen?

Waarom is het belangrijk om te investeren in een professionele inrichting en uitrusting van je bestelwagen?
Wij geven je zes redenen waardoor je de dit niet mag beschouwen als een kost maar wel als een investering die zichzelf terugbetaalt.

Je werkt efficiënter en bespaart tijd

Met een inrichting op maat krijgt elk stuk gereedschap en ieder onderdeel zijn eigen juiste plaats. Zo hoef je nooit naar iets te zoeken en win je bijzonder veel tijd. 

Door het volledig afstemmen van de inrichting van de laadruimte op je werkbehoeftes, win je gemakkelijk één uur tijd per week. 

Dit betekent een jaarlijkse besparing aan werkuren van maar liefst 2.000 euro. Op die manier betaalt de professionele inrichting zich zeer snel terug.  

Een visitekaartje voor je onderneming

Een professioneel ingerichte bestelwagen garandeert een professionele uitstraling naar je klanten. Je klanten waarderen deze orde en netheid, wat extra vertrouwen geeft in je dienstverlening. Een slordige bestelwagen met rondslingerende materialen in de laadruimte zorgt voor het tegengestelde effect.

Meer laadruimte & groter laadvermogen

Met een professionele inrichting en extra uitrusting om bijvoorbeeld te laden op het dak, vergroot je de laadruimte en het laadvermogen (niet het gewicht) van je bestelwagen. 

Zo verhoog je het rendement van je bestelwagen en bespaar je extra nutteloze ritten om materialen te vervoeren.

Veiligheid van je voertuig en materialen

Onze professionele inrichting en uitrusting omvat ook de gepaste maatregelen tegen diefstal. Met de gepaste beveiliging voorkom je een inbraak in je bedrijfsvoertuig en zorg je ervoor dat dieven niet aan de haal gaan met je kostbare materialen en werkgereedschappen.

Meer zicht op je stock en onderdelen

Dankzij onze talrijke opbergmogelijkheden voor onderdelen, behoud je op elk moment een perfect zicht op je stock. Zo vermijdt je een tekort aan specifieke onderdelen, maar bestel je ook niets te veel.

Ergonomie en gezondheid van je medewerkers

Ergonomie vormt voor ons een belangrijk aandachtspunt bij het inrichten en uitrusten van bestelwagens. Je medewerkers ondervinden op die manier iedere dag de voordelen van een goed ingerichte en uitgeruste bestelwagen. De gezondheid en tevredenheid van je medewerkers is van groot belang voor hun motivatie, betrokkenheid en prestaties.