Ontdek hier onze flexibele en klantgerichte werkwijze

Alfa Equipments garandeert in heel België maatwerk voor de inrichting en uitrusting van je bestelwagen. Alle merken en types van bestelwagens zijn mogelijk. Wij richten al bestelwagens in sinds 1992, waardoor we over een zeer grote ervaring en expertise beschikken.

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde leveranciers voor een zorgeloos gebruik dat de levensduur van je voertuig probleemloos overtreft. Elke materialen die we gebruiken voor de inrichting en uitrusting van je bestelwagen, ondergingen de nodige crashtest of zijn TÜV-gekeurd. Met onze ophaal- en terugbrengservice garanderen we een snelle en flexibele dienstverlening in het volledige land. Ontdek hier onze werkwijze voor het inrichten en uitrusten van je bestelwagen.

IMG_0351

1. Wij komen langs met ons demovoertuig

Wij komen op afspraak ter plaatse met onze volledig uitgeruste demonstratiewagen. 

Aan de hand van deze bestelwagen maak je kennis met onze uitgebreide mogelijkheden en de kwaliteit van onze modulaire inrichtingssystemen.

photo-1520607162513-77705c0f0d4a

2. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen

Tijdens het bezoek met onze demowagen brengen we je wensen en verwachtingen gedetailleerd in kaart. We bespreken zowel de gewenste inrichting als de nodige extra uitrusting van je bestelwagen. 

Vanuit onze diepgaande ervaring en kennis van de verschillende bedrijfssectoren werken we voor de inrichting in schetsvorm een eerste voorstel uit. 

Deze schets schaven we bij totdat we de volledige laadruimte optimaal hebben ingevuld volgens jouw wensen en noden. Wij denken proactief met je mee.

IMG_0435

3. Technisch ontwerp op maat

Binnen de week na ons bezoek ontvang je een volledig uitgewerkt technisch ontwerp. We tekenen in 3D de inrichting van je bestelwagen uit, zodat je ons voorstel perfect kan inschatten. 

Verder vermelden we op onze gedetailleerde offerte alle geselecteerde opties en extra uitrusting. Dit ontwerp met offerte schaven we bij totdat ons voorstel volledig aan je verwachtingen voldoet. 

pexels-artem-podrez-5025640

4. Wij halen je bestelwagen op

Na goedkeuring van ons voorstel, spreken we de gewenste timing af. Op de afgesproken dag komen wij langs om de bestelwagen op te halen. Je hoeft dus zelf niet de verplaatsing naar Sint-Truiden te maken.

IMG_0366

5. Na 1 à 2 werkdagen is je ingerichte bestelwagen klaar

Dankzij ons strakke planning is je ingerichte en uitgeruste bestelwagen al na 1 à 2 werkdagen volledig klaar. Alle montagewerkzaamheden voeren we met eigen medewerkers uit in ons eigen werkatelier. Vooraleer we starten, zijn alle vereiste materialen aanwezig in ons werkatelier. Zo bestaat er geen enkele risico op vertragingen.

car-dealership-buying-cars-keys

6. We brengen je ingericht en uitgerust voertuig terug

Je hoeft bij Alfa Equipments je bestelwagen niet langer te missen dan nodig. We brengen je bestelwagen na de inrichting meteen terug. Hiermee is je bedrijfsvoertuig volledig werkklaar volgens jouw wensen en behoeftes.

Werkblad 9mm

7. Steeds paraat voor extra inrichting en uitrusting

Heb je op een bepaald moment nood aan een aangepaste inrichting of bijkomende uitrusting? Je bent steeds welkom. Wij zijn je one-stop-shop voor het inrichten en uitrusten van je bedrijfsvoertuigen.

100 GUARANTEED / Blackboard concept (Click for more)

8. Je inrichting en uitrusting ‘verhuizen’?

Wij garanderen een zeer lange levensduur voor onze inrichting en uitrusting. Deze overtreft gegarandeerd de levensduur van je bedrijfsvoertuig. 

In die gevallen bieden wij de mogelijkheid om je investering over te brengen naar een nieuw voertuig. Ook na een ongeval kunnen wij de inrichting en uitrusting steeds demonteren voor hergebruik.