Kasten met transparante kantellades

Met de transparante kunststof lades bergt u het materiaal op geordende wijze op in de ladekasten en controleert u visueel de inhoud. De lades zijn verkrijgbaar in 180 mm hoogte met een diepte van 110 mm en in 252 mm hoogte met een diepte van 160 mm. De grote lades zijn voorzien van een uitneembaar tussenschot.

Kantelbakken
Kasten
Kasten2

Kasten

De modulaire kasten bestaan uit een paar standaard zijstukken, een frontframe met de deurtjes, een paar sluitingen boven en onder en  een sluiting achter.

Dankzij de modulaire constructie kunt u met een beperkt aantal componenten veel verschillende afmetingen verkrijgen. Met de standaard zijstukken kunt u de binnenkant van de kast inrichten met alle normale horizontale componenten zoals lades en legborden. Ook specifieke  componenten, zoals kledingstangen zijn beschikbaar. De kast kan ook leeg worden gebruikt.

Rekken met metalen tussenschotten

De rekken zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Het matje van  speciaal ultra-lichtgewicht antisliprubber is standaard. Voor een  maximale gewichtsbesparing zijn alle tussenschotten gemaakt  van een geanodiseerde aluminiumlegering.

Het aantal insteekbare tussenschotten varieert van 1 tot 12,  afhankelijk van de lengte van de rek.

Het exclusieve “VIBRASTOP” -systeem van kunststof  tussenstukken die de tussenschotten van de rek scheiden  dempt alle trillingen en maakt het systeem geluidloos.

Rek 1
1
7
Bakken 4
Bakken 5
Bakken 6

Rekken met kunststof bakken

6 modellen bakken beschikbaar met dieptes van 21, 26, 31 en 36 cm. De bakken kunnen gebruikt worden als ze zijn opgeborgen in de rekken of kunnen worden meegenomen uit de rekken.

Ook de Euronorm bakken 400x300 mm kunnen worden geïntegreerd in het Ultra systeem. 3 verschillende types zijn beschikbaar

Onderste deurtjes

De onderste deur heeft een parallellogramscharnier, met twee  gasveren en ingebouwde synchronisatiebuis. Dankzij de gasveren  zal het geraffineerde systeem van scharnieren de deur zowel bij het  openen als het sluiten aanduwen.

Bij het openen beweegt de deur omhoog en komt hij evenwijdig  aan de inrichting en blijft de laadvloer helemaal vrij. De beweging  is veilig en onderhoudsvrij. De deuren hebben een hoogte van 360 mm. Ze zijn verkrijgbaar in lengte van 507, 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm.

Onderste deurtje
Onderste deurtje 2
Vouwdeurtje
Vouwdeurtje2

Vouwdeurtje

Dankzij de gepatenteerde draai-hefscharnieren beweegt de deur tijdens het openen naar buiten en naar beneden  voor een volledige toegang tot de binnenkant van het rek. Het ontwerp met verzonken handgreep heeft geen delen die uitspringen  naar de binnenkant van de bestelwagen.

Het gebruik is eenvoudig en intuïtief: om de  klep te ontgrendelen,  trekt u hem omhoog en draait u hem naar buiten. Om hem te sluiten  en vergrendelen hoeft u hem alleen maar naar binnen te draaien: de  scharnieren schuiven hem omhoog en naar binnen. De deurtjes hebben een hoogte van 144 of 288 mm. Ze zijn verkrijgbaar in 507, 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm lengte.

Blokkeersysteem voor servicekoffers

Het kofferblokkeersysteem wordt gebruikt binnen een open  wielkastombouw. De schuifklem kan in één richting verschuiven.  Zodra hij contact maakt met de koffers zal hij automatisch  blokkeren. U kunt de schijf met het handwieltje aan de achterkant  verder aandraaien. U heft de blokkering op door de hendel in te  drukken. U kunt binnen dezelfde ruimte ook twee schuifklemmen  gebruiken.

De systemen hebben een hoogte van 270 of 330 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een lengte van 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm.

Blokeersysteem
Kofferbevestigingsysteem

Kofferbevestigingssysteem met sjorband

Het kofferblokkeersysteem met sjorband bestaat uit een aluminium  rail die aan de voertuigzijde bevestigd moet worden, een in de  gewenste stand blokkeerbare schuifklem, een sjorband met  klemgesp en een tegenvlak.

Ze zijn verkrijgbaar in een lengte van 507, 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm.

Inox bakken voor vloeistofopvang

Één van de problemen die zich tijdens het normale werk met  bestelwagens kunnen voordoen is het morsen van vloeistoffen  zoals smeermiddelen, brandstof of reinigingsmiddel: het reinigen  van de binnenkant van het voertuig wordt erg moeilijk en duur, om  nog te zwijgen over de schade aan andere materialen die in de  laadruimte worden vervoerd of aan het milieu. Bij gevaarlijke of verontreinigende vloeistoffen is het gebruik van  opvangbakken ook geregeld door specifieke voorschriften.

Om deze problemen te voorkomen, vindt u nu in het Ultra  assortiment waterdichte roestvrijstalen bakken in  verschillende maten. Bij de montage worden de twee randen aan de voorkant  vastgeschroefd en kan de bak dus makkelijk worden verwijderd  en geleegd. U kunt vloeistofcontainers blokkeren met sjorbanden  of één van de andere oplossingen van het Ultra systeem.

De bakken hebben een diepte van 310, 360 of 410 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een lengte van 507, 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm.

Inox lekbak 1
Inox lekbak 2
Inox lekbak 3
Legbord

Bovenpanelen in 9 mm hout

U kunt de lichte en stevige schappen van 9 mm dik gemarmerd  berkenmultiplex combineren met andere elementen zoals  hoekprofielen of eenvoudige schappen om schappen voor koffers  of andere materialen te maken.

De panelen hebben een diepte van 310, 360 of 410 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een lengte van 253, 507, 760, 1.014, 1.268 en 1.521 mm.

Verlengbare goten

Goten zijn eindbakken met aan één uiteinde een openingsklep. De goten hebben geen interne tussenschotten en matjes. Ze zijn ideaal voor buizen, leidingen en andere lange voorwerpen op te bergen.

De goten hebben een diepte van 210, 260 of 310 mm. Ze zijn beschikbaar in lengtes van 1.268 tot 4.056 mm.

Gootrek 1
Uitschuifbaar
PM3

Bankschroefhouder

Uitschuifbaar

De uitschuifbare bankschroefhouderconstructie is van hoogwaardig  staal, terwijl het blad van gemarmerd berkenhout en roestvrij staal is.  De bankschroefhouder wordt net als elk ander horizontaal element in  de zijstukken gemonteerd, met het verschil dat voor het uitschuiven  van het blad een stuk uit het zijstuk wordt weggesneden.

De speciale beschermplaat heeft als tweeledig doel het verbergen  van de opening en het beschermen van het zijstuk tegen de stoten  van de bankschroef.

Ze zijn beschikbaar in een diepte van 310, 260 of 410 mm.

Neerklapbaar

Automatisch sluitmechanisme zowel bij het open-als dichtklappen.  In de behuizing weggewerkt mechanisme met aan de buitenkant  alleen een handgreep. Volledig roestvrijstalen uitschuifbare steun.  Gepatenteerd open-en sluitsysteem van de steun gecombineerd  met de beweging van de bankschroefhouder.

Compact design en volledig metalen constructie voor optimale  sterkte. Vloeiende en veilige beweging dankzij twee gasveren en  machinaal bewerkte metalen pennen.