Bestelwagens inrichten sinds 1992

Alfa Equipments specialiseert zich in het inrichten van bestelwagens sinds 1992. Wij werken met alle merken en types van bestelwagens. Vanuit onze thuisbasis in Sint-Truiden (Limburg) garanderen we dankzij onze ophaal- en terugbrengservice een dienstverlening in het hele land. Ook voor het ontwerp komen we met onze demowagen naar je toe. Alfa Equipments is een flexibel en gezond familiebedrijf met inmiddels al de tweede generatie aan het roer.

Binneninrichting van bestelwagens

Alfa Equipments werd in 1992 opgericht door Jean-Pierre Vansimpsen. Het jonge bedrijf richtte zich volledig op de binneninrichting van bestelwagens met rekken, laadvloeren en beschermwanden. 

In 2007 kwam zoon Kenny voltijds in de zaak. Al sinds zijn zestien jaar vergaarde hij als jobstudent heel wat kennis als monteur en plaatser. In 2009 neemt Kenny de familiezaak over.

One-stop-shop voor werkklaar maken van bestelwagens

Als nieuwe zaakvoerder behoudt Kenny de focus op de binneninrichting en breidt hij de activiteiten uit naar accessoires en uitrusting. 

Op die manier groeit Alfa Equipments uit tot een one-stop-shop voor het volledig werkklaar maken van alle merken en types van bedrijfswagens. 

In samenwerking met een externe partner breidt in 2019 de dienstverlening zelfs uit naar bestickering en belettering.

Tot je dienst!

Alfa Equipments beschikt over een gemotiveerd team van vier medewerkers. 

Rudolf en Filip richten zich volledig op de montage en installatie van de binneninrichting en extra uitrusting. 

Zaakvoerder Kenny verzorgt alle commerciële contacten. Hij gaat ter plaatse met de demowagen en tekent op maat de gewenste inrichting en uitrusting uit. 

Jordy zorgt voor de nodige administratieve opvolging van elke opdracht.