Verluchting

Automatisch of elektrisch verluchten van je bestelwagen

Vraagt uw vracht om verluchting van de laadruimte?
Wij hebben zowel vloer- als dakventilatie in ons assortiment om de laadruimte van uw bedrijfswagen van frisse buitenlucht te voorzien.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor ventilatie en verluchting, zowel automatisch als elektrisch. 

Vloer & Wandverluchting

Het ventilatieputje met rooster voor montage in de vloer verzekert een constante luchtstroom in de laadruimte. De montage van een ventilatieputje achterin de bestelwagen en een paar ventilatieroosters bovenin de laadruimte zal gewoonlijk een optimale ventilatie verzekeren.

Putje Vloerventilatie
Ventilatierooster

Elektrische 12V dakventilator

De dakventilator moet op het dak van het voertuig worden gemonteerd en heeft aan de buitenzijde een omhulsel van zwartgelakt plaatwerk en binnenin de laadruimte een rooster.

De ventilatormotor wordt aangesloten op de accu van de bestelwagen terwijl in de cabine twee schakelaars worden gemonteerd om de motor mee in- en uit te schakelen en om de draaisnelheid en draairichting mee te regelen, zodat hij de lucht in de laadruimte zowel kan afzuigen als inblazen.

Deze ventilator moet worden gebruikt in combinatie met een ventilatierooster of -putje van roestvrij staal.

Elektrische dakventilator
Elektrische dakventilator 2

Draaiende windventilator

Met de dakventilator ververst u de muffe lucht in de laadruimte van de bestelwagen: hij zuigt de dampen af, vermindert de overmatige hitte en de vorming van condens. De windventilator heeft geen motor en wordt in beweging gebracht door de beweging van lucht als de bestelwagen rijdt. Deze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat geen nood heeft aan onderhoud. 

Windventilator
Windventilator 2

Easy Aero Dakventilator

De Easy Aero dakventilator is geschikt voor elke bestelbus of bestelwagen. De windgedreven ventilator voert vocht, schadelijke gassen en warmte in je voertuig af. De push- en pull techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie. Het unieke van de auto dakventilator is dat er geen aparte bodemdoorvoer nodig is. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van je bestelbus. Easy in gebruik, montage en onderhoud.

NIEUW: Deze dakventilator is nu ook beschikbaar in een elektrische variant. Dankzij dit innovatief ontwerp wordt je laadruimte ook verlucht wanneer je stilstaat. De elektrische Easy Aero wordt standaard geïnstalleerd met een schakelaar in de cabine. 

Easy-aero-a
Easy-Aero-b
Easy20Aero20electric20dakventilator20bestelwagen20-20zwart
1570170-d-1