Opstaptredes door Rhino Products

Voor jouw bedrijfsvoertuig

ImpactStep®

De ImpactStep van Rhino Products beschermt uw voertuig tegen parkeerschade bij lage snelheden en beschadigingen tijdens het laden of lossen.

Innovatief, kostenbesparend en veilig

De ImpactStep van Rhino Products beschermt uw voertuig tegen parkeerschade bij lage snelheden en beschadigingen tijdens het laden of lossen. De ImpactStep voorkomt schadeherstel en onnodige stilstand van het voertuig. Zeker bij een groter wagenpark kan dit tot behoorlijke besparingen leiden. De ImpactStep is uitgerust met geavanceerde draaibare schokbrekers, die het voertuig ook op de hoeken beschermt. De opstap biedt tevens optimale ARBO-veiligheid omdat het ontwikkeld is voor de volledige breedte van het voertuig en voorzien is van een groot antislip loopvlak.

ImpactStep-Forklift-Loading-1 Beschermt de achterkant uw voertuig bij botsing
ImpactStep-Forklift-Loading-Detail-Before-Impact-1 Twee rubberen schokbrekers
ImpactStep-Overhead-Impact-2 Unieke draaibare schokbrekers
Mercedes-Sprinter-R3Q-ImpactStep-with-Model Goed zichtbaar antislip oppervlak
VW-Crafter-ImpactStep-and-Kamm-Bars-with-Roller Verkrijg mét en zonder parkeersensoren
Mercedes-Sprinter-R3Q-ImpactStep-1-1 Uitgebreid getest
ACCES1 Antislip treden
ACCES2 Degelijk stalen onderframe
ACCES3 Verschillende varianten
ACCES4 Kleurkeuze: zwart of geel
ACCES5 Verkrijgbaar met Connect +
ACCES6 Uitgebreid getest

AccessStep™

AccessStep is ontworpen met het oog op de dagelijkse gezondheid en veiligheid van gebruikers van bedrijfswagens

Praktisch, veilig en esthetisch

AccessStep is ontworpen met het oog op de dagelijkse gezondheid en veiligheid van gebruikers van bedrijfswagens, De AccessStep vergemakkelijkt het in- en uitstappen, maar biedt tevens een veilig en stabiel platform van waaruit u het dak van uw bestelwagen kunt bereiken. De AccessStep elimineert de noodzaak om op een voertuigband te klimmen en vervolgens te rijken om toegang te krijgen tot uw daklast. Iets wat normaal gesproken een aanzienlijk gezondheids- en veiligheidsrisico vormt.

TowStep™

Achteropstap met een gebruiksvriendelijk verwijderbaar middengedeelte

De Rhino Twostep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achteropstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak. Het uitneembare middeldeel geeft binnen seconden toegang tot de trekhaak. Met de TowStep hebben aanhangers volledige vrijheid door de indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (uitsluitend geschikt voor 2 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd.

TOW1 Verwijderbaar middengedeelte
TOW2 Antislip treden
TowStep-Yellow-with-Connect-4-1000×419 Leverbaar met Connect+
TOW3 Degelijk stalen onderframe
TOW4 Hoge corrosieweerstand
TOW5 Te combineren met trekhaken
TWODUO1 Antislip treden
White-Background-TS02YR-TowStep-Duo-Yellow-With-Sensors-Render Leverbaar met Connect+
TOWDUO3 Degelijk stalen onderframe
Ford-Transit-Custom-TowStep-Duo-Yellow-Ghost TowStep Duo met een vrije draaihoek van 110 graden
Ford-Transit-Custom-TowStep-Duo-Yellow-Straight Te combineren met trekhaken

TowStep Duo™

Een tweedelige achteropstap te combineren met trekhaken

De Rhino Twostep Duo

De TowStep Duo is een tweedelige achteropstap voor veilig in- en uitstappen en gecombineerd kan worden met een trekhaak. De TowStep Duo geeft aanhangers volledige vrijheid door een indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (geschikt voor 2 en 4 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd. Het loopvlak is gemaakt van degelijk composietmateriaal, dat zelfs in natte of ijzige omstandigheden goede grip geeft. Het loopvlak is gemonteerd op een robuust stalen frame en biedt een veilige toegang tot de laadruimte van uw voertuig.

Connect+®

Naadloze integratie van OEM-parkeersensoren in een Rhino opstap

We introduceren Connect+

Connect+ maakt het mogelijk om de originele parkeersensoren van uw voertuig, naadloos in uw Rhino opstap te integreren. Momenteel beschikbaar voor onze AccessStep-, TowStep- en TowStep Duo-producten.

Plug & Play

Het combineren van originele parkeersensoren en achteropstappen, was voorheen een tijdrovend proces. Het benodigd specialistische kennis, ingewikkelde herbedrading en brengt hiermee natuurlijk extra kosten met zich mee. Connect+ lost dit probleem netjes op, door elke OEM-sensor in de Rhino opstap te integreren via een eenvoudige ‘plug and play’-aansluitingen.

AVS1 Elektrische opstaptrede
AVS2 Elektrische opstaptrede #2
AVS3 Manuele opstaptrede
AVS4 Voorbeeld Mercedes
AVS5 Voorbeeld Toyota

AVS Steps®

De leidende fabrikant van zijdelingse opstappen

Part of the Rhino Products Group

Toonaangevende zijdelingse opstappen voor taxi’s, ambulances en andere bedrijfsvoertuigen. AVS Steps biedt een reeks aan elektrische alsmede handbediende opstaptreden voor alle soorten bedrijfsvoertuigen. Van opvouwbare opstaptreden voor handicap- en minibussen tot toegangssystemen voor ambulances.