Sledes en lades voor Pickup's

Ondervloerlade voor jouw pickup, makkelijk en snel te bereiken

Om een gespecialiseerd voertuig als een pick-up ten volle te benutten, is een aangepaste uitrusting nodig die is afgestemd op de kenmerken van een laadruimte die een uitstekend laadvermogen biedt, maar zeer ondiep is en totaal niet is beschermd tegen weersinvloeden.

Sledes

De ideale oplossing om met lage pick-uptrucks en bestelwagens waarbij het in en uitstappen in de laadruimte weinig praktisch is direct toegang te krijgen tot gereedschappen en materialen. Het schuifsysteem bestaat, ook in de dubbele uitvoering, uit een frame van gekoppelde aluminiumprofielen die over kunststofwielen met kogellagers rollen voor een vloeiende beweging.

De beweging van het uitschuifblad vindt plaats via een centraal mechanisme dat wordt bestuurd door de drukknop op het buitenste profiel naast een dubbele handgreep voor een goede grip en druk door de gebruiker. SLI.ALU kan in meerdere posities tussen de twee uiteinden - gesloten en volledig uitgetrokken - worden geblokkeerd en heeft een draagvermogen van 200 kg voor de enkele versie en 400 kg voor de dubbele versie.

Het schuifsysteem moet worden gebruikt in combinatie met een werkblad op maat. Omdat het schuifsysteem geheel uit aluminiumprofielen bestaat, kan hij in elke lengte worden gemaakt om te voldoen aan de speciale behoeften van de klant. Hoewel het systeem werd ontwikkeld als oplossing van specifieke problemen verbonden aan de inrichting van een pick-up met een lange maar lage laadruimte, kan het uiteraard op elke bestelwagen worden gemonteerd.

20200611_134153
20200611_134204
HEAVY DUTY SLIDING PLATFORM – 400 KG CAPACITY
Slede Alu
20200710_134418
20200710_134324
20200710_134324
20200710_134337

Uitschuifbare lades

Ook pickup's kunnen voorzien worden van een ladesysteem. 

Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren en wordt uw systeem conform uw wensen en specificaties binnen 10 werkdagen geproduceerd. Bovendien is het systeem eenvoudig in te bouwen en in elke wagen te gebruiken.

De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht. De kleur van het frontje van de lade is standaard grijs. De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen. Hiervoor wordt aluminium, RVS, staal en hout gebruikt.

Meer info - zie Schuifladesysteem

Metalen lades

Alfa Equipments kan ook metalen lades voorzien in pickup's. De laden kunnen volledig worden geopend zonder op het voertuig te hoeven klimmen, en zijn gemonteerd op kogelgelagerde geleiders om gemakkelijk toegang te bieden tot de gehele inhoud. 

Bodemladen hebben veel kenmerken gemeen met de andere metalen laden van ons, en kunnen zelfs in verschillende compartimenten worden verdeeld door metalen verdelers in de daarvoor bestemde sleuven aan te brengen.

De lade in de achterwand van de pick-up wordt afgedekt door een belastingsbestendige afdekvloer van antislip aluminium traanplaat. Deze vloer is sterk genoeg voor gebruikers om op te lopen en kan ook lading dragen, die op zijn plaats kan worden gehouden door een van de ladingvastzetsystemen van Alfa Equipments.

5
1
3
4