Schuifladesystemen

Voor optimaal ruimtegebruik

Ons ladesysteem, bestaande uit lichtgewicht en duurzame materialen, is modulair opgebouwd, onbeperkt te koppelen in de hoogte en de breedte en uit te breiden met een waaier aan accessoires.

De lades variëren in breedte, hoogte, lengte en diepte.
Hierdoor kunnen we het systeem geheel naar jouw wensen inrichten en kun je alles meenemen wat je nodig hebt. Het systeem is eenvoudig in te bouwen en past altijd.

De ideale bedrijfswageninrichting bepaalt u zelf met het ladesysteem. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren en wordt uw systeem conform uw wensen en specificaties binnen 10 werkdagen geproduceerd. Bovendien is het systeem eenvoudig in te bouwen en in elke wagen te gebruiken.

De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht. De kleur van het frontje van de lade is standaard grijs. De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen. Hiervoor wordt aluminium, RVS, staal en hout gebruikt.

Bovendien kunnen de uitschuifbare lades ook gecombineerd worden met ons ultra systeem en andere accessoires.

Bent u toe aan een andere auto?
Geen probleem! Het systeem kan eenvoudig worden overgebouwd.

ford-transit-custom-5
Hoge opbouw 6
20190524_142328
20190524_142350
20200512_150102
20200512_150130

Verschillende afmetingen

Keuze uit 7 hoogtes, 4 breedtes en 11 dieptes.
Maar liefst 308 verschillende lades!
Bovendien zijn de lades onderling combineerbaar wat zorgt voor een eindeloze keuze aan mogelijkheden.

Indeling van de lades

Standaard wordt bij elke lade een Black Cat antislip meegeleverd en aluminium tussenschotten. Verschillende accessoires zijn verkrijgbaar om de lades in te delen naar de specifieke wensen van de klant.

Tussenschotten in lades

Standaard wordt bij elke lade één aluminium tussenschot geleverd. Bij lades van 1.050 of langer wordt 1 extra tussenschot geleverd.

Vakverdeling

Aluminium of kunststof vakverdelingen voor lades. De vakverdelingen hebben een hoogte van 85 of 185 mm. Aluminium vakverdelingen kan men aanpassen elke 60 mm. Kunststof vakverdelingen kan men aanpassen elke 20 mm.

Kunststof bakken

Grijze kunststof bakken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen. De kunststof bakken maken het makkelijk om materialen mee te nemen uit de lades naar de werf.

Kunststof opbergbakjes

De kunststof opbergbakjes voor de lades van h. 72 mm en 108 mm zijn verkrijgbaar in 7 modulaire maten om alle lades perfect te kunnen vullen. Dankzij de perfecte modulariteit kunt u de opbergbakjes naar believen in de lade combineren.

Lengteverdeling

Aluminium lengteverdelingen voor lades zijn verkrijgbaar in 85 en 185 mm hoogte. De lengteverdelingen kunnen vrij worden geplaatst waar men wilt en zijn combineerbaar met alle andere accessoires.

Foam

De foam wordt opgebouwd uit verschillende lagen. Door de totale dikte van 50 mm kan men deze makkelijk uitsnijden op maat van de gereedschappen.

Vakverdeling 24 stuks 100ml
Kunststof vakverdeling
Vakverdeling flesjes 45 stuks 50ml
Heavy Duty penslot