Opklapbare rekken

Optimaliseer je bruikbare ruimte

Deze nieuwe inklapbare rekken zullen ongetwijfeld een revolutie teweegbrengen in het werk van iedereen die zijn bestelwagen gebruikt voor het ophalen en bezorgen van post, pakjes en dozen van deur tot deur, en van iedereen die een flexibele laadruimte nodig heeft!

Flexibiliteit

De legborden hellen lichtjes af in de richting van de wand, wat de stabiliteit van de voorwerpen die erop worden vervoerd ten goede komt. De pakketten kunnen echter ook tijdens de reis worden vastgezet met behulp van bevestigingsriemen die aan metalen rails aan de onderkant van de legborden en tussen de staanders zijn bevestigd.

De staander + legbordconstructie is bijzonder licht dankzij het intelligente ontwerp en het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen.

Het inklappen van een plank is eenvoudig! Til het gewoon voorzichtig op en draai het naar buiten en naar beneden. De legplank vergrendelt zich in een hoek van minder dan 90° ten opzichte van de muur. Voor het wegklappen van de plank is de omgekeerde beweging nodig: draai de plank omhoog en naar binnen tot hij stevig op zijn plaats valt. Een laatste klik geeft aan dat het rek goed gesloten is.

Elke plank wordt geleverd met twee bevestigingssystemen met rails en riemen: één op de wand van de bestelwagen achter de plank, de andere onder de plank zelf.

Opklapbaar1
Opklapbaar2
Opklapbaar3
Opklapbaar4