Laadkranen & -plateaus

Laadkraan of laadplateau voor op je bestelwagen?

Voor het laden en lossen van zware of moeilijk handelbare vrachten, installeert Alfa Equipments een laadkraan of laadplateau op je bestelwagen.

Laadkranen

Onze serie Swing Lift kranen voor bestelwagens varieert van een basiscapaciteit van 100 kg met op maat gemaakte kraanarmlengtes voor kleine karretjes tot modellen met meer dan vier meter reikwijdte en hijscapaciteiten van meer dan 2000 kg.

Hoewel de kranen zeer compleet zijn uitgevoerd, heb je nog altijd extra keuze  uit onze uitgebreide optielijst:

  • Handmatig of hydraulisch zwenken
  • Draadloze afstandsbediening
  • Langere pilaar of andere lengte kabels
  • Hydraulische- of elektrische lieren

Onze Swing Lift kranen zijn speciaal geschikt voor pick-ups, voertuigen met open laadbak, diepladers of bestelwagens en zorgen voor een betrouwbaar hulpmiddel met een bewezen duurzaamheid.

De nieuwe Grid Lift voor het liften van putdeksels is speciaal geschikt voor het veilig en efficiënt schoonmaken van putten en goten langs de weg.

Laadplateaus

Deze uitgebreide serie laadplateaus garandeert capaciteiten van 250 kg tot 500 kg. De speciaal aangepaste Load Lift uit deze serie installeren we vaak in opdracht van postorderbedrijven voor het laden en lossen van postcontainers.

De Side Lift wordt door lokale overheden en bijvoorbeeld bandenfabrikanten gebruikt voor afleveringen langs de weg.

De enkel- en meervoudige Step Lift vervangt de treeplanken bij de achterinstap en past in de meeste bestelwagens. De Easyloader Tail Lift is geschikt voor een pick-up en garandeert een tilcapaciteit van maar liefst 500 kg.