Dynnox

Maakt jouw lading mobiel

Het uitklapbare systeem van Dynnox kan zo in en uit de bedrijfswagen gereden worden. Het onderstel is leverbaar in verschillende modellen met diverse opbouwmodules. De montage is eenvoudig en door de uitneembare auto interface blijft zowel de wagen als de Dynnox flexibel inzetbaar!

Veiligheid van het systeem

Het onderstel van de Dynnox is in de basis een brancardsysteem dat in en uit de bedrijfswagen gereden kan worden. Wanneer het onderstel in de bedrijfswagen staat, is het veilig gezekerd met ankers op de laadvloer van de bestelwagen. Deze methode is intensief getest door ‘PDE Automotive’ (een bedrijf gespecialiseerd in onder andere crashtests) en voldoet aan de norm 75410-3.

Meer info?
Dynnox-TUV
Dynnox real

Montage in de bedrijfswagen

Op de laadvloer van de bestelwagen worden ankers gemonteerd om het onderstel vast te zetten. De montage van de Dynnox auto interface is heel eenvoudig. Ook kunt u de auto interface makkelijk weer demonteren uit de bedrijfswagen, zodat u hem kunt overzetten naar een andere auto of de bedrijfsbus tijdelijk voor een ander doel kunt gebruiken.

De ankers zijn niet hoger dan 2,5 cm. Wanneer een pallet in de wagen geplaatst wordt, kan gebruik worden gemaakt van een vulplank waardoor de ankers niet in de weg zitten.

Het slimme transportsysteem van Dynnox kent vele voordelen. Zo is onze bedrijfswageninrichting inzetbaar voor alle soorten bedrijfsauto’s en branches. En is het systeem licht, flexibel en praktisch. Maar de Dynnox biedt nog veel meer voordelen!

  • Tijdbesparend
  • Arbovriendelijk
  • Multifunctioneel onderstel
  • Flexible laadruimte
  • Professionele uitstraling
  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
  • Ook voor kleinere bestelwagens

Duurzaam transportsysteem

Ons mobiele transportsysteem moet 250 kg kunnen dragen, makkelijk in en uit de bedrijfswagen kunnen klappen, eenvoudig verrijdbaar zijn én duurzaam zijn. De kracht van Dynnox zit in zijn eenvoud. Het Dynnox-onderstel bestaat uit slechts 14 unieke onderdelen! Dit beperkte aantal onderdelen hebben wij zorgvuldig ontwikkeld tot onderdelen van uitzonderlijke kwaliteit. Daarmee kunnen wij een duurzaam en onderhoudsvriendelijk transportsysteem garanderen.

Hoogwaardig materiaal

Dynnox-producten worden getest en gecontroleerd gedurende het hele productieproces. Om de kwaliteit te waarborgen maken we gebruik van zeer hoogwaardige materialen, zoals een hoge kwaliteit staal en RVS. Met Dynnox bent u verzekerd van een duurzame bedrijfswageninrichting.

Dynnox-BLR-Bimon-1