Vanloda rolsysteem

By Hydraroll

Vanloda is een mobiele rollenbedvloer, speciaal ontworpen voor de behandeling van pallets in bestelwagens en kleine vrachtwagens. Vanloda is een zogenaamd vloer-op-vloer concept. Het ontwerp bestaat uit meerdere aan elkaar gekoppelde lichtgewicht aluminium vloerdelen gecombineerd met Hydraroll rollerbaanmodules die samengevoegd zijn tot een voorgemonteerd platform.
Met Vanloda bieden we de mogelijkheid om een bestelwagen of kleine vrachtwagen om te bouwen tot een voertuig met een pneumatisch bediend stijg- en daalsysteem met rollenbanen.

Vloer op vloer

Het vloer-op-vloer concept stelt de gebruiker in staat het systeem bovenop de bestaande voertuigvloer te plaatsen. Aangezien Vanloda pneumatisch wordt bediend, werkt het systeem precies hetzelfde als wanneer de rollenbanken in de bestaande vloer zouden zijn geïntegreerd. In slechts enkele uren is het systeem geïnstalleerd en operationeel. Geen verbouwing van de bestelwagen nodig.

BB2220217-01 Alfa Bvba vanloda system

Compressor

Vanloda gebruikt een externe compressoreenheid. De twee belangrijkste redenen hiervoor zijn: 1) de compressor unit kan naar wens van de klant geplaatst worden en 2) we kunnen een iets grotere, sterkere en duurzame compressor gebruiken.

De 12v aangedreven compressor unit is ingebouwd in een plastic doos met deksel. De plastic box bevat alle componenten. Aan de buitenkant is er een luchtinlaat, luchtuitlaat en stroomkabel. De compressorkast kan op elke gewenste plaats in de cabine of laadruimte worden geplaatst.