Trekhaken en opstaptredes

Een trekhaak of opstaptrede nodig voor je bestelwagen?

Alfa Equipments installeert trekhaken op alle types en merken van bestelwagens. Wij gebruiken uitsluitend trekhaken die voldoen aan de Europese normering (EC94/20).
Onze trekhaken beschikken over een zeven- of dertienpolige aansluiting voor je aanhangwagen. 

Aanvullend bieden we de optie aan van een stevige opstaptrede. 
Eventueel kunnen we ook een opstaptrede installeren zonder trekhaak.

Opstaptreden

Super antislip en Connect+

De TowStep, TowStep Duo en AccessStep opstaptreden zijn vervaardigd uit hoog kwalitatief composiet treden en een metalen frame. Hierdoor behouden de opstappen hun antislip eigenschappen ook bij vriesweer en regen.

De opstaptreden kunnen ook uitgerust worden met Connect+. Wij voorzien een naadloze integratie van OEM-parkeersensoren in uw nieuwe opstap. Onze eenvoudige plug & play-oplossing elimineert de noodzaak van dure en tijdrovende herbedrading. Dit door eenvoudig de reeds aanwezige sensoren te verplaatsen in de opstap. Momenteel beschikbaar voor onze AccessStep-, TowStep- en TowStep Duo-producten.

Rhino 13
Rhino 12

TowStep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achteropstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak. Het uitneembare middeldeel geeft binnen seconden toegang tot de trekhaak. Met de TowStep hebben aanhangers volledige vrijheid door de indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (uitsluitend geschikt voor 2 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd.

Rhino 4
White-Background-TS01B-Towstep-Black-Without-Sensors-Render

AccessStep

AccessStep is ontworpen met het oog op de dagelijkse gezondheid en veiligheid van gebruikers van bedrijfswagens, De AccessStep vergemakkelijkt het in- en uitstappen, maar biedt tevens een veilig en stabiel platform van waaruit u het dak van uw bestelwagen kunt bereiken. De AccessStep elimineert de noodzaak om op een voertuigband te klimmen en vervolgens te rijken om toegang te krijgen tot uw daklast. Iets wat normaal gesproken een aanzienlijk gezondheids- en veiligheidsrisico vormt.

White-Background-AccessStep-Triple-Black-without-Reversing-Sensors-Render
White-Background-AccessStep-Triple-Yellow-without-Reversing-Sensors-Render

ImpactStep

De ImpactStep van Rhino Products beschermt uw voertuig tegen parkeerschade bij lage snelheden en beschadigingen tijdens het laden of lossen. De ImpactStep voorkomt schadeherstel en onnodige stilstand van het voertuig. Zeker bij een groter wagenpark kan dit tot behoorlijke besparingen leiden. De ImpactStep is uitgerust met geavanceerde draaibare schokbrekers, die het voertuig ook op de hoeken beschermt. De opstap biedt tevens optimale ARBO-veiligheid omdat het ontwikkeld is voor de volledige breedte van het voertuig en voorzien is van een groot antislip loopvlak.

White-Background-ImpactStep-with-Sensors-Render
White-Background-ImpactStep-Shock-Absorber-Detail
ImpactStep-Forklift-Loading-1

AVS Steps

Toonaangevende zijdelingse opstappen voor taxi’s, ambulances en andere bedrijfsvoertuigen. AVS Steps biedt een reeks aan elektrische alsmede handbediende opstaptreden voor alle soorten bedrijfsvoertuigen. Van opvouwbare opstaptreden voor handicap- en minibussen tot toegangssystemen voor ambulances.

AVS1
AVS2
AVS3
AVS4
AVS5

Inox opstaptredes

Bij deze opstaptredes hebben we de keuze uit OneStep (1 trede) of TwoStep (2 tredes). De opstappen combineren RVS antislip opstapvlakken met een zwart gecoat stalen montageframe.

Flyer Q-Step OneStep detail_1200x600_1528805406 Flyer Q-Step TwoStep detail_1200x600_1528805418