Side- & bullbars

Bescherm je voertuig met onze side- & bullbars

Alfa Equipments installeert de gewenste side- en bullbars op je bestelwagen, pick-up of vrachtwagen voor een optimale bescherming. We hebben zowel sidebars, rearbars als pushbars.

Sidebars

Onze sidebars in roestvrij staal zijn ongeëvenaard schokbestendig én esthetisch. Ze zijn gebouwd voor de zware dagelijkse praktijk.

Deze sidebars garanderen ongeëvenaarde bescherming tegen aanrijd- en beladingschades. Uniek is de robuuste ophanging via een subframe onder de bestelwagen: deze leidt tot een maximale schokbestendigheid.

Voor elk merk en type van bedrijfswagen creëren we maatwerk. Ze sluiten naadloos aan op de dorpellijn. Voor een fraai totaalplaatje monteren we deze op dezelfde hoogte als de rear- en cornerbars.

Onze sidebars in roestvrij staal roesten nooit. Daarnaast vermijden ze krassen of andere slijtageschade op de carrosserie.

Onze bars zijn leverbaar in mat of hoogglans. Eventueel ook met opstaptrede.

Rearbars

Met rearbars in roestvrij staal geef je jouw bestelwagen of pick-up de ultieme bescherming en verfraaiing. Wij hebben rearbars op maat voor elk merk en type van bestelwagen. Je hebt de keuze uit drie uitvoeringen:

  • Bumperbreed
  • Doorgetrokken bochten
  • Cornerbar

Onze rearbars sluiten naadloos aan op de bumper- en achterspatbordlijn. Voor een nog fraaier totaalplaatje hebben ze dezelfde montagehoogte als de eveneens leverbare sidebars.

Side bar 2
Side bars zwart
Rear bar
IMG_0383

Pushbars

De pushbar geeft je bestelwagen een stoere uitstraling. De pushbars zijn speciaal ontworpen voor elk merk en type bedrijfswagen. We leveren deze in hoogglans of mat materiaal.