LogicLine

Voor open bestelwagens

Om beter aan de behoeften van eigenaars van open bestelwagens te voldoen, bieden wij onze klanten een reeks producten aan van Logicline, gespecialiseerd in het creëren van oplossingen voor bedrijfsvoertuigen zonder gesloten laadruimte. Het goed zekeren en beschermen van de lading , zelfs wanneer de bestelwagen geen wanden en deuren heeft, is essentieel voor:

  • naleven van de voorschriften voor ladingzekering;
  • niet in gevaar brengen van andere weggebruikers;
  • handhaven van de orde van uw apparatuur, besparen van tijd en geld en bekomen van efficiëntere interventies.

Hier onder kan je een greep uit hun gamma terugvinden maar contacteer ons gerust indien je vragen hebt over andere mogelijkheden. 

EcoBox

Koffer voor eenvoudige benodigdheden

Rendabel en eenvoudig, maar even praktisch en veilig - dat is waar de EcoBox voor staat. De transportbox creëert een beperkte ruimte waarin u uw arbeidsmiddelen goed kunt opbergen en ze conform de wet kunt vervoeren. U kunt ook overal gemakkelijk bij vanaf de zijkant van het voertuig.

Ecobox Ecobox2
BasicBox 37ba6852415081da6be7e77ba306563f

BasicBox

Koffer met geschroefde frameconstructie

Naast een solide basis in de vorm van een geschroefde frameconstructie van aluminium profielen, overtuigt de BasicBox met praktische functies zoals de dekselhouder met gasveer of de antislipbodem. Met de wigafdichting rondom is de flatbed box ook regen- en spatwaterdicht.

Gereedschap en werktuigen met langere stelen, zoals bezems, schoffels, schoppen of harken, kunnen ook netjes worden opgeborgen in de modellen met opbergruimte of opbergruimte XL. Door de neerwaartse opening hoeft u niet bang te zijn voor schimmel.

CombiBox

Koffer met toegang van drie kanten

Op een optimale werkhoogte biedt de CombiBox snelle toegang tot uw gereedschap aan beide zijden van het voertuig. Door middel van deksels en deuren zijn uw gereedschappen en andere materialen veilig opgeborgen en tegelijkertijd binnen handbereik. Praktische accessoires in de vorm van een geïntegreerde uittrekbare lade maken het mogelijk de opbergruimte in de transportkist optimaal te benutten en ervoor te zorgen dat alles netjes georganiseerd is.

Of het nu gaat om gereedschap met lange steel of losse kleine materialen - alles vindt zijn plaats in de CombiBox. Met de vakverdeling voor accessoires, de kabelhouder, de verschuifbare inhaakvakken en de winkelcontainer wordt het interieur van uw transportbox aan uw behoeften aangepast en dus optimaal benut. De grote, afsluitbare opbergruimte biedt plaats aan maximaal acht bezems, harken en schoppen met een steellengte van maximaal 160 cm.

Combibox Combibox 1
Toolbox 1 Toolbox 2

ToolBox

Aluminium roldeur van hoge kwaliteit voor gemakkelijke opening

Het moeizaam moeten klimmen op de laadvloer of in de bestelwagen behoort met de aanschaf van een ToolBox tot het verleden. Met de zijdelings uitgelijnde box kunt u comfortabel bij uw gereedschap en werkmateriaal: open de aluminium roldeur op een comfortabele werkhoogte en ga feilloos aan de slag.
En als u ons snelmontagesysteem als accessoire bestelt, kunt u zich verheugen op een gereedschapsloze en snelle demontage/montage van de ToolBox op het laadplatform. Dit is ideaal als u regelmatig de hele laadruimte nodig hebt of de transportkist op de plaats van gebruik wilt stationeren.

 

RoadBox

Aluminium roldeur en toegang van beide kanten van het voertuig

Als opbergbox op het laadvlak of tussen de bestuurderscabine en de kipper - met zijn verschillende varianten biedt de RoadBox de perfecte aanvulling voor uw open bestelwagen. Met het enorme laadvolume van de RoadBox RB-125 en RB-150 is er zelfs een kostenefficiënter en tegelijk flexibel alternatief voor de bestelwagen. Naast meer opbergruimte - omdat er geen doorgang nodig is - profiteert u bij deze modellen ook van de hijsinrichting met kraan. Dit maakt de RoadBox mobiel en maakt het mogelijk hem neer te zetten precies waar u hem wilt hebben.

De RoadBox RB-70 kan op maat in de afdekzijwand of zelfs extra in het afdekzeil worden geïntegreerd. Zonder het afdekzeil te moeten openen of de afdekzijwand onhandig te moeten neerklappen, hebt u dankzij de praktische aluminium roldeuren aan beide kanten van het voertuig op ideale werkhoogte toegang tot uw gereedschap en werkuitrusting. 

97a1d959e86533f105b5cbc7b952af84 Toolbox 2
Ondervloerbox Ondervloerbox 2

Ondervloerbox

Veilig transport onder de laadruimte

Met de LogicLine ondervloerbox creëert u extra bergruimte onder de laadvloer van uw open bestelwagen. Hij kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: kettingen, spanbanden en netten om lading vast te zetten kunnen worden opgeborgen, evenals gereedschap en gereedschapskisten.

Om de inhoud te beschermen tegen vocht, vuil, weersinvloeden en diefstal, is uw vloerbox voorzien van een omlopende afdichting van EPDM. De stevige transportkist van aluminium kan gemakkelijk worden geopend door middel van een druksluiting en biedt u zo praktische toegang.

vw-crafter-logicline-crafsman-vehicle