Ladderdragers en ladderliften

Unieke ergonomische dakdragers voor je bestelwagen

Met onze ergonomische en unieke ladderliften en ladderdragers moet je nooit meer onnodig heffen en sleuren om je ladder op het dak te krijgen. Door het slimme ontwerp van zowel onze SafeStow als Ergorack is het op-en afnemen van je ladder nog nooit zo comfortabel geweest. Hieronder kan je meer informatie vinden over deze 2 types ladderdragers - en liften. 

SafeStow4®

Ontdek de SafeStow4®

De SafeStow4 biedt u snelle, veilige en gemakkelijke oplossing voor laden, zekeren en transporteren van ladders. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor het vervoeren van een of twee ladders en met optie voor extra brede of nokladders, Elk aspect van de SafeStow4 is verfijnd om efficiënter te kunnen werken.

 

Rhino-Products-SafeStow4-Brochure-EN-DE-NL-FR2
SafeStow 2
SafeStow 3
SafeStow

De SafeStow4® is vervaardigd van zeer sterk alluminium en RVS componenten aangepast aan een veeleisende werkomgeving. De SafeStow4® combineert een zeer lage totale hoogte met een buitengewone veiligheid en comfort. De stevige riemen houden de ladders op hun plaats. Indien wenselijk is er de mogelijkheid een extra hangslot toe te passen.

De SafeStow4® verzekert u van het moeiteloos en veilig be- en ontladen van ladders op uw bedrijfsvoertuig. De SafeStow4® is uitgerust met gasveren die het tillen en werken met ladders van verschillend gewicht of op diverse hoogten van bedrijfsvoertuigen aanzienlijk comfortabeler maken. Bijvoorbeeld, een hogere bedrijfsauto zal een hogere weerstand op het hefsysteem als gevolg hebben. Dit wordt gewaarborgd door het vergrote hefvermogen en daarmee verhoogde draai-afstand waarmee de ladders op en af de bedrijfsauto kunnen worden geladen.

Ergorack

Wat zijn de voordelen van het ErgoRack-systeem?

ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op de onderrug en schouders en voorkomt dat je zware lasten boven de schouders moet tillen of op het dak moet klimmen. Alle ladders (max. 55kg) worden met Auto Clamp automatisch op het dak vergrendeld.

ErgoRack is verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van de behoeften en het voertuigtype. Deze oplossing spaart tijd en geld en staat garant voor veiligheid.

ErgoRack Rotation-specificaties

We monteren ErgoRack in de dakgoot of op bestaande bevestigingspunten, met of zonder bijkomende montagerails die extra schokken kunnen opvangen.

De hydraulische cilinder dempt de beweging van de ladderlift voor een zachte werking. Dankzij het gepatenteerde Auto Clamp-systeem wordt de ladder vergrendeld met één enkele beweging en zonder extra bevestigingsriemen. Voor uitschuif- en platformladders passen we de beugels aan volgens de afmetingen van de ladder.

Een hangslot beveiligt de ladders tegen diefstal.