Dakdragers & imperialen

Voor elk type bestelwagen

Het dak van je bestelwagen biedt heel wat mogelijkheden voor het vervoeren van materialen, ladders,…
Wij bieden je een compleet gamma van dakdragers, imperialen, buizenkokers, ladderklemmen,…
Je mag rekenen op advies op maat én een installatieservice.

Aluminium dakdragers

Deze dakdragers vervoeren probleemloos alle ladingen die niet in de laadruimte passen wegens te lang, te hoog of te breed.
Uiteraard moet je rekening houden met het gewicht.

Deze lastdragers zijn ontworpen voor occasioneel gebruik. Ze zijn licht, stevig en snel te monteren of te verwijderen.

Wij werken enkel met hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium en roestvrij staal. Onze lastdragers voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
Bij een normaal gebruik ben je verzekerd van een levensduur die je bestelwagen overtreft.

We leveren onze dakdragers met de gewenste accessoires zoals verstelbare ladderstoppen, sjorogen, vaste ladingstoppen,…

QBar

De QBar aluminium allesdragers zijn voornamelijk geschikt om lange materialen te vervoeren. De allesdragers zijn volledig van aluminium en onderhoudsvrij. Door het slimme design zijn de dragers licht van gewicht maar enorm sterk: met een draagvermogen van 70kg wordt de maximale daklast van de auto optimaal benut.

QBar1
QBar2
Kamm Bar foto 2
Kamm Bar foto 3
Kamm Bar roller 1

KammBar

De KammBar combineert sterkte, stijl en duurzaamheid en resulteert in een toonaangevende imperiaal. De allesdragen is vervaardigd uit een uiterst aerodynamisch aluminium profiel. Met een draagvermogen van 75kg per drager verhoogt de KammBar de transportcapaciteit substantieel en het eigentijdse ontwerp past bij het uiterlijk van elk bedrijfsvoertuig. Optioneel is een laadrol verkrijgbaar.

Imperialen

  • Aluminium

Aluminium imperialen kan je gebruiken voor het veilig en snel opbergen van ladders en lange stukken. Hierdoor verlies je geen tijd met het veilig opbergen van je ladders. Je behoudt de maximale binnenruimte van je bestelwagen voor andere materialen en goederen. Bij een interventie kan je snel de ladders gebruiken.

Onze aluminium imperialen beschikken standaard over een ladderrol en spoiler. Door de aerodynamisch gevormde profielen vermijden we rijgeluiden, wat niet geldt voor andere imperialen. We leveren deze aluminium imperialen met gesloten zijkanten of open zijkanten, met optie een zwarte kleur mogelijk.

  • Inox

Een imperiaal uit inox (rvs) ontwerpen we pasklaar voor elke bestelwagen. De zijkanten van het imperiaal hebben een open frame. Zo kan je de lading gemakkelijk bereiken en is het vastmaken van de lading eenvoudig.

Alle profielen bestaan uit rond buismateriaal, niet alleen mooi maar ook ideaal bij het vastsjorren van de lading.

Het inox imperiaal is speciaal ontworpen voor de zware dagelijkse praktijk. Dit imperiaal is volledig gelast en voorzien van een ladderrol aan de achterzijde. Elk imperiaal bevat standaard een innovatieve ‘geluidswikkel’. Dit beperkt het hinderlijke ruis tot een minimum.

Ladder op achterdeuren

Deze ladder geeft je gemakkelijk toegang tot de ladders op je bestelwagen. De vaste ladder op de achterdeuren bevestigen we op de achterdeur of op de scharnieren.

Deze ladders zijn leverbaar in aluminium en inox. Met de laadrol achter op de imperiaal rol je de ladders en goederen probleemloos op de imperiaal.

Telescopische ladder

De telescopische ladder geeft een makkelijke toegang tot de zijkant van je bagagerek om
efficiënt de goederen te bevestigen. Doordat de ladder telescopisch inschuift kan je deze compact in de bestelwagen opbergen. De ladder is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Loopplaten op het dak

We kunnen imperialen uitrusten met een aluminium getraande loopplaat. De loopplaten zijn 30cm breed over de volledige lengte van de imperiaal.

Buizenkokers

Buizenkokers op je bestelwagen zijn verkrijgbaar in 2, 3, 4, 5 en 6 meter lang.  De afmeting bedraagt 125x125 mm. Aan beide zijden zijn de kokers afsluitbaar. Ze worden met een beugel op of naast de dwarsligger gemonteerd. Deze kokers zijn ideaal voor het vervoeren van buizen en lange stukken.

Zwaailichthouder

Zwaailichthouders monteren we op de imperiaal. Werk je op plekken met een verhoogd risico? Zorg dan voor een maximale zichtbaarheid. Wij hebben montagesteunen voor nagenoeg elk type zwaailicht. Onze zwaailichthouders zijn zowel los opzetbaar als vast gemonteerd verkrijgbaar.

Ladderklemmen op imperiaal of dakdrager

De ladderklem (SafeClamp) is een sterk, snel en professioneel systeem voor het vastklemmen van je ladders op een bestelwagen. Het geïntegreerde slot beschermt je ladders tegen diefstal.