Antidiefstal

Beveiliging van je bestelwagen tegen inbraak

We bieden verschillende oplossingen voor het beveiligen van je bestelwagen tegen dieven en inbrekers: inbraakveilige sloten, raamroosters, afsluitbare kasten,…

Bij een standaardslot duurt het slechts enkele secondes om in een bestelwagen in te breken. Neem geen risico’s met je kostbare gereedschappen en beveilig tijdig je bestelwagen. We geven je advies op maat voor de meest efficiënte beveiligingsmaatregelen.

Veiligheidssloten

Met onze sloten krijgen inbrekers geen kans om je bestelwagen open te breken. Deze veiligheidssloten vormen een uiterst efficiënt afschrikmiddel. We bieden verschillende veiligheidssloten aan voor jouw bestelwagen.

EVO

Dit veiligheidsslot is uitermate geschikt voor commerciële bestelwagens. De houders blijven bevestigd op het koetswerk van de bestelwagen. Dit laat toe om het slot eenvoudig te sluiten wanneer nodig. Het is geschikt voor alle risicosituaties: verblijf in onbewaakte gebieden, overnachten op parkings,… Dit veiligheidsslot is het perfecte antidiefstalsysteem.

Blackstone Combo

Het nieuwe Blackstone anti-diefstal slot is een echte heavy weight champion. Zodra de deur dichtvalt, vergrendelt het slot automatisch. Zo kan niemand ongewenst binnendringen. Handig voor wie zijn handen vol heeft bij het in- en uitladen. Je kunt de automatische vergrendeling ook uitzetten. Blackstone laat zich gemakkelijk van binnenuit openen, insluiting is hierdoor onmogelijk. Tevens is dit model ook verkrijgbaar in het zwart.

MTL

Dit nieuwe veiligheidsslot voor bestelwagens garandeert een perfecte vergrendeling van de achterdeuren en de zijdeur. De achterdeuren worden beveiligd met een driepuntslot, de zijdeur met een eenpuntslot. Deze veiligheidssloten kunnen we installeren op alle types van bestelwagens.

Antidiefstal roosters

Deze raamroosters beschermen je bestelwagen efficiënt tegen diefstal.  Ze zijn perfect aangepast aan de vorm van de vensters.

We hebben raamroosters voor achterdeuren, achterklep of zijdeur. Je behoudt steeds een goed zicht naar achteren.

Afsluitbare opbergkasten

Onze afsluitbare opbergkasten voor de laadruimte van je bestelwagen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. We hebben zowel opbergkasten voor de binneninrichting als voor bestelwagens met een laadbak. De opbergkasten zijn ontworpen tegen braak.